LeefstijlCoach Academy

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De LeefstijlCoach Academy verzorgt de Post-HBO-Registeropleiding tot leefstijlcoach. Bij ons kun je terecht voor een praktijkgerichte, veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige opleiding.

Onze aanpak

Laat je klaarstomen voor een succesvolle leefstijlcoach-praktijk. Pluk de vruchten van onze bewezen aanpak, met de volgende kenmerken:   

  1. Evidence-based werken

Er is op het gebied van leefstijl, voeding en gedragsverandering veel onzin op de markt. Wij vinden het belangrijk dat je als toekomstig leefstijlcoach de zin en de onzin van elkaar kunt scheiden en werkt vanuit bewezen effectieve methoden en theorieën.

  1. Onderbouwing van de coaching vanuit kennis en inzichten over gedragsverandering

Vanuit de psychologie maar ook vanuit disciplines als verandermanagement en gezondheidswetenschappen is er heel wat bekend over gedragsverandering bij leefstijl. Als leefstijlcoach kun je hiermee je handelen  onderbouwen.

  1. Kleine groepen

We werken met groepen van maximaal zestien deelnemers. Zo waarborgen we individuele aandacht en kun je grote stappen maken tijdens een lesdag. Theorie en praktijk wisselen we voortdurend met elkaar af en we zorgen voor interactief enerverend onderwijs.

Erkende en geaccrediteerde opleiding

De opleiding is door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland erkend als officiële Registeropleiding. Daarnaast zijn we geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland.

Vanaf 1 januari 2019 vergoedt de basisverzekering erkende gecombineerde leefstijlinterventies (GLI) die uitgevoerd worden door een leefstijlcoach. Je cliënten kunnen alleen aanspraak maken op een vergoeding, als jij een hbo- of wo-opleiding en geaccrediteerde opleiding tot leefstijlcoach hebt afgerond. Wij bieden je die opleiding.  

https://leefstijlcoachacademy.nl/

More to explorer

Instituut CAM Leefstijlcoach Opleiding

De opleiding Leefstijlcoach leidt deelnemers op, die mensen begeleiden bij het nemen van de regie over hun gezondheid en welzijn.In deze beroepsgerichte

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *